- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubacsino
aktív tag
Nem bántásból, persze arról az oldalról nézve ez csak szemantikai kötözködés, azonban klasszikus értelemben ez nem kézikonzol. Nézed el nekem ezt. Későbbiekben ez igencsak félrevezető lesz. Pláne ha az M$ és Sony ez irányba tett lépései igaznak bizonyulnak majd.
És persze jogos a kérdés h akkor minek is lehetne nevezni ezeket az eszközöket. Talán a portable gaming PC vagy handheld gaming PC oldalhelyesebb kategória lenne. Hogy magyarul? Most megfogtál! Bízzuk ezt az időre, bár ahogy látom ezzel még a szaksajtónak is vannak feladatai, de hátha kitalálnak valamit. A handheld PC nekem egyre szimpatikusabb. Bár onnét meg steamdeck lóg ki... de az még mindig "konzolosabb" mint a "többi"
Sokan irigylik a problémáimat, tudom.Hosszú évek kitartó munkájával küzdöttem le magam idáig, és ebből már nem engedek. BÚÉK!
-
peet05
aktív tag
Nincs ezzel semmi gond, sőt.
Már a 780M-mel szerelt handheld is teljesen korrekt teljesítményt nyújt.Intel oldalon a 140V-vel szerelt Ultra 7 268V emeli a tétet, a 890M (Ryzen AI 9 HX 370) szintén egy következő lépcsőfok.
Azért az korrekt, hogy egy 600-700g-os, 7-8.8"-ig, 65-80Wh-s kütyüvel a CP2077 1080p-ben, medium-high beállításokkal hoz 60fps-t (890M-mel).
Én úgy látom, hogy egy-két gen. kellett ahhoz, hogy ez a "dolog" (is) beérjen, Win alapon.
Kíváncsian várom a 2025-ös CES-t, ahol (remélem) bemutatkozik az új Ally és Legion Go.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hálózati / IP kamera
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bluetooth hangszórók
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest