- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
DS39
nagyúr
a hivatalos nem egyenlő a hitelessel. az adatok hitelesek, mert a 2 ember pontosan vezette, de az oldal készítői azt nem tekinthetik hivatalosnak. érthetőbben nem tudom leírni mire gondoltam.
egyébként meg Parci válaszolt, hogy lehet használni a régit, innentől kár vitázni.
és még egyszer elnézést hogy belepofáztam, pedig nincs hozzá jogom, mert nem vagyok nagy hardveraprós
-
ugye most nem álltok neki engem elemezni?
ha nem tudtok érdemben és kulturáltan, konstruktívan hozzászólni, ki lesztek tiltva mára. leginkább azért, hogy ez a topik tiszta és értelmes maradjon, ne pörögjön ki az, ami érdemi észrevétel. megmondtam, hogy véleményt erőltetni folyamatosan tilos, mert nem vezet sehová. akkor írj, ha van miért.
------------------------------------------------------------
ez most itt egy vonal. innentől kezdve, ha a pár folyamatosan feszültséget keltő nick folytatja a tevékenységét (nulla infótartalmú hozzászólások gyártása egy információs topikban), először a hozzászólásokat fogom törölni, aztán jön az ideiglenes tiltás.
konkrétan róluk beszélek épp: marinea2, TechN7ne, robertkill, janos80
-
marinea2
addikt
Ezt mondom én is. Aki a "régi" rendszerben kapott pirosat, az tutibiztos megfelelt minden szempontnak. Akinek már valami nem tetszett, az biztos nem gyötörte magát egy pirospont adásán, mivel nem volt annyira gyors,mint amilyen gyors most lehetne... viszont most se lesz az, ha a régieket ugyan így vissza kell nézegetni...
(#637) Parci:
- de most már van egy új is
Akkor tehát lényegében összefoglalva: Bonyolodott, lassúlt az egész. Ez nem fejlesztés, hiába van benne munka
-
DS39
nagyúr
egy adatbazist nem olyan bonyolult beimportalni,mint azt gondolod...
nem mondod, tényleg? (értek hozzá)nem ezért nem lett átültetve, hanem a más szempontrendszer miatt, és mert a pontgyűjtő oldal "nem hivatalos", két lelkes tag csinálta a statot ha jól tudom, nem a HA vagy a PH üzemeltetői, innentől érthető a dolog.
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest