Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Google Pixel topik
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
donciccio
csendes tag
nekem is megjött az S25U 512-es, fekete titán színű készülék. január 24-én rendeltem egyébként. S22 256-ról váltottam. elég gyorsan átmentek a dolgaim egyikről a másikra. igaz se a fotókat, se videókat, se zenéket nem pakoltam át. ami meglepett az elején, h még a wifi csatlakozással sem kellett szórakozni. még volt néhány dolog, amit magamnak kellett beállítani, de ennyi. a kamera sztem rendben van. eddig nem tudtam makró fotózni, de ezzel már lehet. még várok egy Spingen tokot, meg üvegfóliát. talán holnapra az is befut.
-
donciccio
csendes tag
nálam még mindig "szállításra előkészítve" a státusz. a raben oldalon se látszik. ott "ismeretlen csomagszám" jelenik meg. a gls-nél sincsen semmi.
-
donciccio
csendes tag
már írtam, de még 1x. utoljára a mostani s22 telcsimet rendeltem a samutól. 1 hónapot vártam rá. most én is rendeltem egy s25 u-t. nem kizárt, h ez is 1 hónap alatt jön meg. egyébként tényleg gáz, h kifizet az ember egy kazalnyi pénzt, és csak a várakozás van, nem a termék. sajnos nem volt opció az utánvétel. ha lett volna, akkor biztosan azt választom.
-
donciccio
csendes tag
üdv mindenkinek. jan. 24-én rendeltem egy fekete titán színű 512 gb-os s25 ultra készüléket. egy sima s22-t fog váltani nálam. sose volt még ultrám. az alap s modelleket vettem, de most erre esett a választásom. nálam még mindig "szállításra előkészítve" a státusza a rendelésemnek. jönni fog még egy szilikon tok, és egy smarttag2 is. egyébként a shopapp alkalmazással rendeltem a telcsit. én is, mint sokan mások várom a pakkot. én most semmilyen kiszállítási dátumot nem látok. amikor rendeltem, akkor feb. 4-től volt a várható kiszállítás.
csak annyit akarok hozzátenni, h az s22-re több, mint 1 hónapot vártam, pedig az is samus rendelés volt. elég zavaró, h ennyire lassú a dolog, pedig egy rakás pénzt kifizet érte az ember. abban reménykedek, h azért most nem kell 1 hónapot várnom rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest