- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz
Alogonomus #60 üzenetére
Lehet, hogy az AMD hülye ámerikai tech-üzleti bikkfanyelve vezette meg kicsit...
"We have root caused " Gyanítom, ez csak annyit jelent, hogy megállapították a root cause-t, de csak egy "root"-ban különbözik attól, hogy "We have caused " ami meg azt jelentené, hogy ők okozták.
De persze az amcsiknak mindenből igét kell csinálniuk, akkor is, ha két szó... ha nem dolgoztam volna ennyit amerikai tech-multinál, én is lehet beharaptam volna. -
DraXoN
addikt
válasz
Alogonomus #28 üzenetére
Ezek a LGA foglalatok (szerintem) borzalmasak, elég ha valaki megfogja az alját, onnantól simán hajlamos lehet akkor is megégni ha kicsit gyengébb a lefogatás (aminek nem kéne megtörténnie, de van "gyártói szórás", elég lehet egy gyengébben vagy épp erősebben felfogatott cpu hűtő is).
A kézről odakerülő olaj/zsír simán megteszi a hatását. Halogén izzóknál (főképp autókban H4, H7, stb.) is nem véletlen tilos megfogni az izzót ha nem akarjuk hogy megolvadjon azon a ponton ahol megérintette valaki. Eltudom képzelni, hogy nem is az user fogja meg, hanem "hanyag" a gyártósori munkás aki csomagolja a cuccot. Autós példára visszatérve: ismerős vett utángyártott fényszórót (mk1 pre-facelift puntóba 10 éve 12eFt vs 80eFt volt akkor a diferencia), benne a gyárból jött izzóval "jó az" alapon ki se vette csak rádugta, világit? világít ... 1 hét múlva cserélte mert kiégett "felpupposodva", a gyári munkás megfogta az izzót berakáskor (mi csomagoltuk ki a fóliából, így valószínű nem nagykerben fogdosták össze). -
Pakmara
őstag
válasz
Alogonomus #28 üzenetére
A túlnyomó részben és mostly nekem nem egyenlő a hatarozottan gyártó specifikussal, de majd ha tovább tisztul a kép ki fog derülni. Peace.
-
Pakmara
őstag
válasz
Alogonomus #26 üzenetére
DerBauer mai videoban említve volt Asus, Asrock, Giga lapban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone topik
- GTA V
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged