Hirdetés
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Annó kezdtem az ismerkedést az 1.1-el, azt mivel nem ment rendesen az AC97-el, ezért lett 1.2 belőle
Ez tetszett meg a legjobban. Akkor kipróbáltam még másokat, de ez tetszett a legjobban. Meg úgy hasított is 
Mostmeg megint feltettem az 1.2-t, de láttam, hogy van 2.0, és itt ragadtam
Ez már nagyondöfi, szvsz mindent tud, amit tudnia kell, sebesség is tuti nagyon atom (nem tudom élvezni, mert a vinyóm egy kicsit bad sectoros, nagyonlassú régi 20-as maxtor) de a notin nagyon fut (adataimnál) akkor az asztalin képzelem mit csinálna
Csak az asztalin van egy XP (gémekre, meg 1-2 vistán nem futó progira) van egy vista (azzal szórakozom egy ideje) meg egy linux. De ez egyelőre nagyon tetszik, csak még messze nem ismerem ki 
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ez tetszett meg a legjobban. Akkor kipróbáltam még másokat, de ez tetszett a legjobban. Meg úgy hasított is