Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- iPhone topik
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Annó kezdtem az ismerkedést az 1.1-el, azt mivel nem ment rendesen az AC97-el, ezért lett 1.2 belőle
Ez tetszett meg a legjobban. Akkor kipróbáltam még másokat, de ez tetszett a legjobban. Meg úgy hasított is 
Mostmeg megint feltettem az 1.2-t, de láttam, hogy van 2.0, és itt ragadtam
Ez már nagyondöfi, szvsz mindent tud, amit tudnia kell, sebesség is tuti nagyon atom (nem tudom élvezni, mert a vinyóm egy kicsit bad sectoros, nagyonlassú régi 20-as maxtor) de a notin nagyon fut (adataimnál) akkor az asztalin képzelem mit csinálna
Csak az asztalin van egy XP (gémekre, meg 1-2 vistán nem futó progira) van egy vista (azzal szórakozom egy ideje) meg egy linux. De ez egyelőre nagyon tetszik, csak még messze nem ismerem ki 
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Dell Optiplex 3050 SFF,i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez tetszett meg a legjobban. Akkor kipróbáltam még másokat, de ez tetszett a legjobban. Meg úgy hasított is