Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Annó kezdtem az ismerkedést az 1.1-el, azt mivel nem ment rendesen az AC97-el, ezért lett 1.2 belőle
Ez tetszett meg a legjobban. Akkor kipróbáltam még másokat, de ez tetszett a legjobban. Meg úgy hasított is
Mostmeg megint feltettem az 1.2-t, de láttam, hogy van 2.0, és itt ragadtamEz már nagyondöfi, szvsz mindent tud, amit tudnia kell, sebesség is tuti nagyon atom (nem tudom élvezni, mert a vinyóm egy kicsit bad sectoros, nagyonlassú régi 20-as maxtor) de a notin nagyon fut (adataimnál) akkor az asztalin képzelem mit csinálna
Csak az asztalin van egy XP (gémekre, meg 1-2 vistán nem futó progira) van egy vista (azzal szórakozom egy ideje) meg egy linux. De ez egyelőre nagyon tetszik, csak még messze nem ismerem ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- skoda12: Webshopos átverések
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Star Trek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest