Hirdetés
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Gear S3 - második kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Oké,
Letöltöttem a megfelelő binárist. Nagyjából képben vagyok a linuxban, csak szeretem játszani a hülyét
(ez azt jelenti, hogy tudom, hogy itt a bináris kódot kellene belefordítani a rendszermagba (kernel), csak én olyan suta vagyok, hogy nem tudom megcsinálni).
Szóval ott tartok, hogy a ''vezérlőpult'' nem jelzi, hogy rá lenne dugva egy USB-s hálózati adapter (pláne WiFi). (Jót nézek, mert a PCI-os hálókarit látja és korrektül ki is írja a MAC címet
)!
Elméletileg kellene lenni egy szkriptnek, ami lefuttatja a megfelelő komponenseket, amik szépen lefordulnak és így a kernel részeivé válnak (ha jól tévedek. Vagy modulok lesznek? Nem tiszta.).
Tulajdonképpen ezek a szkriptek helyettesítik a .exe állományokat, amiket úgy megszoktam. Nem?
Visszatérve. Asszem értem mi történik a linux op.rendszerben csak vagy nem tiszták a fogalmak vagy nem jól értelmezem őket ezért egy egyszerű driver telepítést sem tudok segítség nélkül megcsinálni.
Jajj de láma vagyok...
please F1
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(ez azt jelenti, hogy tudom, hogy itt a bináris kódot kellene belefordítani a rendszermagba (kernel), csak én olyan suta vagyok, hogy nem tudom megcsinálni).
)!
please F1