- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawko
csendes tag
Szia!
Az a helyzet, hogy az X-CD-Roast kéri a SCSI-Emulationt, nem ismeri fel a DVD irómat!
Hallottam erről a k3b-ről, letöltöttem a netről, de nem tudtam feltelepiteni.
Tegnap valamit elcsesztem és nem akart elindulni a Linux, ugyhogy ujratelepitettem, csak most full instalra tettem, mert eddig mindig recormended-en volt. Most dupla annyi program van és ott van köztük a k3b is és azzal birok irni, ugyhogy király!
Csak még a vpn-t nem tudom beállitani.
Amikor beirom a terminálba, hogy:
nm-vpn-properties akkor kijön egy kis ablak és ott lehet beállitani, csak amikor ráklikkelek az add-ra, akkor azt irja ki, hogy no suitable software!
Van egy ismerősöm aki már nagyon régóta Linuxot használ, de muszály hogy fent legyen neki az XP is az internet miatt, mert nem tud beállitani vpn-t. Kerestem már neten is, hogy hogy lehet beállitani, de nem nagyon találtam.
Milyen software kellene hozzá?
Üdv -
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest