- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Ejj de remek most már a Mplayer meg sem haljandó mozdulni. Nem lesz ez így jó...rákattintok és csak annyit tud kinyögni egyet ezredmásodperc erejéig, hogy hiba, majd azzal a svunggal ahogy jött el is tűnik...
-
Agostino
addikt
Üdv.
Most sikerült végre úgy felrakni a Linuxot, UHUt, hogy bootolni is tudjak vele, windowsal karöltve, szal csudajó minden. : )))
Kár hogy NTFS nem írható vele, de majd 2.0 asszem fogja. : )
Kellene nekem egy fullos UHU doksi, hogy a különböző progikat hogyan lehet mozgásra bírni, mert pl a postafiókjaimat még nem tudtam belőni sajna. : (( -
Agostino
addikt
Értem. Hát mondjuk arra számítottam, hogy az elején még el-el tolom a dolgot, amit csak egy reinstall gyógyít, de azért gondolom amikor belejövök nem kell majd minden hónapban installálgatnom.
Ati drivert olvastam, hogy macerás felrakni, de azt hittem hogy ez relative egyedi eset. Na mindegy, úgy szép az élet ha nem unalmas.
Tűzfal alatt igazából azon gondolkozok, hogy itt is annyira kiemelt szerepe van, mint pl win esetén, ahol meg sem lehet lenni firewall nélkül? Nem nagyon vagyok képben, de linux alá is annyi szennyedék vírus meg trojai íródik mint win alá? -
Agostino
addikt
Üdv.
Fontolgatom, hogy lecserélem a winemet linuxra, de egyenlőre még ki kell gondolnom, hogyan viszem át az adataimat. Viszont ugye win mint olyan gyakran csak úgy javul meg, hogyha full reinstallt adok neki. Namost kérdem én (itt kérek meg mindenkit, hogy akinél szúró, illetve tűzfegyver van, az tegye el messzire) linuxál is kell ilyet?
Valamint nézegettem mennyire van driverrel állatva a linux. Atinál találtam drivert, talán nem lesz gáz, de pl ASUSnál nem akadtam driverre az integrált hangkarihoz (típus adataimnál). Pinnaclenél sem tól jó a helyzet sajnos.
Tűzfal témájával hogy állunk? Megbízható a beépített?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest