Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Ejj de remek most már a Mplayer meg sem haljandó mozdulni. Nem lesz ez így jó...rákattintok és csak annyit tud kinyögni egyet ezredmásodperc erejéig, hogy hiba, majd azzal a svunggal ahogy jött el is tűnik...
-
Agostino
addikt
Üdv.
Most sikerült végre úgy felrakni a Linuxot, UHUt, hogy bootolni is tudjak vele, windowsal karöltve, szal csudajó minden. : )))
Kár hogy NTFS nem írható vele, de majd 2.0 asszem fogja. : )
Kellene nekem egy fullos UHU doksi, hogy a különböző progikat hogyan lehet mozgásra bírni, mert pl a postafiókjaimat még nem tudtam belőni sajna. : (( -
Agostino
addikt
Értem. Hát mondjuk arra számítottam, hogy az elején még el-el tolom a dolgot, amit csak egy reinstall gyógyít, de azért gondolom amikor belejövök nem kell majd minden hónapban installálgatnom.
Ati drivert olvastam, hogy macerás felrakni, de azt hittem hogy ez relative egyedi eset. Na mindegy, úgy szép az élet ha nem unalmas.
Tűzfal alatt igazából azon gondolkozok, hogy itt is annyira kiemelt szerepe van, mint pl win esetén, ahol meg sem lehet lenni firewall nélkül? Nem nagyon vagyok képben, de linux alá is annyi szennyedék vírus meg trojai íródik mint win alá? -
Agostino
addikt
Üdv.
Fontolgatom, hogy lecserélem a winemet linuxra, de egyenlőre még ki kell gondolnom, hogyan viszem át az adataimat. Viszont ugye win mint olyan gyakran csak úgy javul meg, hogyha full reinstallt adok neki. Namost kérdem én (itt kérek meg mindenkit, hogy akinél szúró, illetve tűzfegyver van, az tegye el messzire) linuxál is kell ilyet?
Valamint nézegettem mennyire van driverrel állatva a linux. Atinál találtam drivert, talán nem lesz gáz, de pl ASUSnál nem akadtam driverre az integrált hangkarihoz (típus adataimnál). Pinnaclenél sem tól jó a helyzet sajnos.
Tűzfal témájával hogy állunk? Megbízható a beépített?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest