Hirdetés
- Android Autót minden mobilra!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
érdemes leállítani a gdm-et az rpm telepítése előtt: crtl+alt+f1 -> service gdm stop -> rpm -i --force --nodeps fglrx########
ezután fglrxconfig, majd service gdm restart. fgl_glxgeras ha működik akkor lehet örülni, ha hibákat ír a konzolra, ahol indítottad, akkor be kell állítani a tmpfs-t, így:
az /etc/fstab -ba írd: tmpfs /dev/shm tmpfs defaults 0 0
ha ez a file aljára került, akkor egy entert is nyomj a sor végere, mert kell.
eztán mount tmpfs, és ha minden igaz, mostmár tényleg működik.
amennyiben 1.2 -es uhu használsz, akkor az xorg-hoz való fglrx-et szedd le, ha 1.1-est, akkor az xfree4.3.0-hoz valót. -
duo
addikt
uff. nem tudom. valahogy szedd ki a mesaGL modult mert akkor azzal ütközik az fglrx (sajnos azt nem tudom megmondani hogy kell, még sohasem csináltam.) meg ezt a már feltelepített (és ezekszerint ütköző) fglrx-et is. majd újra az, amit fentebb (#1501) leírtam. működnie kéne. (ha UHu 1.2 (Rost)-od van, abban meg már alapból van vmiféle ati támogatás. (bár nem hajta ki olyan jól, mintha a gyári ati driver lenne fent.) Esetleg valamelyik hivatalos linuxfórumon, vagy levlistán is tedd fel a kérdést.
egyebet nem tudok mondani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Android Autót minden mobilra!
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest