Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
válasz
#57764352 #1418 üzenetére
Úgy tűnik...
...Emerson befejezte az UHU Live cd fejlesztését. A munkát folytatja, de nem UHU alapon. A 2.1 az utolsó UHU Live cd amit készített, az még letölthető.
Bővebben: link -
eddie303
őstag
válasz
#57764352 #1314 üzenetére
Én csak azt tudom, hogy jómultkor LTSP-ztem vele, s az in.tftpd ami benne van, az hibás indulásból, a hálókártyák bootromjai nem tudtak bootolni vele, mind szálltak el. Aztán kicseréltem a futtathatót
S ment utána rendesen. Más bajom nincs vele, tán az, hogy azelõtt megszoktam a RedHat-stílusú rendszereket, s nem pont olyan... De másképp jó...
-
eddie303
őstag
válasz
#57764352 #1103 üzenetére
Erre ajánlom a PDF-ben fellelhetõ UHU kézikönyvet, vagy az ATI honlapján található fglrx drivert. Utóbbit próbáltam, a képernyõ a végére ment rendesen, csak nem volt 3D, csak szoftveres. Érdemes megpróbálni a DRI-s opensource drivert, amirõl szól az UHU manual, az szerintem minden szinten jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Windows 11
- iPhone topik
- Horgász topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest