Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
válasz
üzenetére
Úgy tűnik...
...Emerson befejezte az UHU Live cd fejlesztését. A munkát folytatja, de nem UHU alapon. A 2.1 az utolsó UHU Live cd amit készített, az még letölthető.
Bővebben: link -
eddie303
őstag
válasz
üzenetére
Én csak azt tudom, hogy jómultkor LTSP-ztem vele, s az in.tftpd ami benne van, az hibás indulásból, a hálókártyák bootromjai nem tudtak bootolni vele, mind szálltak el. Aztán kicseréltem a futtathatót
S ment utána rendesen. Más bajom nincs vele, tán az, hogy azelõtt megszoktam a RedHat-stílusú rendszereket, s nem pont olyan... De másképp jó... -
eddie303
őstag
válasz
üzenetére
Erre ajánlom a PDF-ben fellelhetõ UHU kézikönyvet, vagy az ATI honlapján található fglrx drivert. Utóbbit próbáltam, a képernyõ a végére ment rendesen, csak nem volt 3D, csak szoftveres. Érdemes megpróbálni a DRI-s opensource drivert, amirõl szól az UHU manual, az szerintem minden szinten jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest