- Milyen okostelefont vegyek?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Megjelent az UHU-Linux 1.2 letölthető! Bővebben: link
-
meoindil
aktív tag
válasz
#57764352 #1418 üzenetére
Úgy tűnik...
...Emerson befejezte az UHU Live cd fejlesztését. A munkát folytatja, de nem UHU alapon. A 2.1 az utolsó UHU Live cd amit készített, az még letölthető.
Bővebben: link -
meoindil
aktív tag
A kernel fordítást még hagyjad. Csinálj egy 5-10 GB partíciót meg egy kisebbet swapnak (1 GB-nál nem hiszem hogy több kellhet, de elvileg fizikai memóriax2) Kezd el felrakni, elég jól végigvezet majd, rakj fel mindent, majd utólag megnézed mi kell - mi nem. Ismerkedj vele, aztán majd úgyis lesznek konkrét kérdéseid.
Érdemes böngészni az UHU-s levlistákat, főleg a kezdőt: Bővebben: link
Szerintem ha teheted az 1.1.1-t rakd fel -
meoindil
aktív tag
Elég.
De itt megnézheted: Bővebben: link -
meoindil
aktív tag
válasz
meoindil #1302 üzenetére
Az Index SuSE forumán Bővebben: link
vagy a Linuxforumon biztos tudnak részletesebb segítséget adni Bővebben: link -
meoindil
aktív tag
válasz
MoP_FX 57 #1298 üzenetére
Szia!
Szerintem akár windows alól a 42 GB-ból válassz le egy darabot (5-10 GB), ezt Partition Magic-kel vagy más hasonló programmal meg tudod tenni, és azt formázd ext3-ra. Bár a formázást már valószínűleg a linux telepítője is fel ajánlja majd, csinálnod kell még egy kissebb particiót linuxswap-nak (1GB biztos elég, de lehet még annyi sem kell). A SuSE telepítőjét nem ismerem, de valószínűleg kezeli majd a windowzos particiód, mint választható opciót a bootolásnál. Az UHU Grubja biztos kezeli nekem az van fenn. -
meoindil
aktív tag
válasz
MoP_FX 57 #1278 üzenetére
Szia!
Azért Linux alatt játékkal ne nagyon számolj. Néhány program futtatható, másokhoz van linuxos installer és néhány megy emulátorral, csodát ne várj! Meg sem közelíti a windows több ezres játékkínálatát.
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: Bővebben: link
Szerintem játékra tarts fenn egy windowsos particiót és közben telepíts fel egy linuxot (UHU, blackPanther vagy ami tetszik) és ismerkedj vele.
Üdv
meoindil
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest