Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
#PeTeY#
üzenetére
sajna nincs ötletem a hagkarira.
végső elkeseredésemben egy ''alsaconf''-ot próbálnék, root-ként.
--
valamit olvastam tegnap az uhu dokumentációban, hogy az xorg maga ismeri fel az egeret, nem gpm-en keresztül keresi.
kerestem a google.com/linux-szal, és talátam valamit, hogy a két görgőt, és a két első gombot be lehet lőni. azt nem írta, hogy hogy. esetleg te is szétnézhetsz, hátha találsz valami okosságot ezügyben.
a képfrissítést is a fglrxconfiggal kell megadni, szerintem a vezpult továbbra sem áll a helyzet magaslatán. én 5-öt, és 4-et szoktam válaszolni az idevágó kérdésekre, ez 1024x768&85Hz-et eredményez.
amikor az egeret kérdezi, akkor a /dev/input/mouse0 -t válaszolom neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
végső elkeseredésemben egy ''alsaconf''-ot próbálnék, root-ként.