- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
#PeTeY# #2079 üzenetére
sajna nincs ötletem a hagkarira.
végső elkeseredésemben egy ''alsaconf''-ot próbálnék, root-ként.
--
valamit olvastam tegnap az uhu dokumentációban, hogy az xorg maga ismeri fel az egeret, nem gpm-en keresztül keresi.
kerestem a google.com/linux-szal, és talátam valamit, hogy a két görgőt, és a két első gombot be lehet lőni. azt nem írta, hogy hogy. esetleg te is szétnézhetsz, hátha találsz valami okosságot ezügyben.
a képfrissítést is a fglrxconfiggal kell megadni, szerintem a vezpult továbbra sem áll a helyzet magaslatán. én 5-öt, és 4-et szoktam válaszolni az idevágó kérdésekre, ez 1024x768&85Hz-et eredményez.
amikor az egeret kérdezi, akkor a /dev/input/mouse0 -t válaszolom neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest