- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- MIUI / HyperOS topik
- Egy óra, két rendszer
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
Végül megtaláltam a mixer-eket, de bármelyikkel próbálkozok, semmi. Ott van, hogy tudja mi az, de a master-nél, pcm-nél, és még néhány dolognál egyszerűen nincs csúszka és nincs semminek hangja, de Uhu nem szól, hogy vmi gáz lenne.
Próbáljak meg egy alsa drivert?
Próbáld megnyalni nyugodtan. Lehet, hogy benne vagy abban a 10%-ban, akik megtudják nyalni, mint például öcsém.
Ja, még egy kérdés. Az egérnek hol kéne lennie? Azért kérdezem, mert fglrxconfig-nál beállítottam a /dev/gpmdata-t, de akkor nem ment az X, aztán átírtam arra, amit eleve felajánlott a konfigurálásnál (/dev/input/mice) és megy normálisan. Bár hiába állítok be 85Hz-et frissítésnek, mindig visszaállítja 75-re. Na, csak azért kérdeztem az egeret, mert újraindításnál megkérdezte, hogy azt a konfigurációt használja egérre, ami a gnome sajátja vagy az x-ét.
Még vmi. Van arra lehetőség, hogy az egerem mind az 5 gombját és 2 görgőjét tudjam használni? Egy A4Tech wop-35-ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest