Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
Végül megtaláltam a mixer-eket, de bármelyikkel próbálkozok, semmi. Ott van, hogy tudja mi az, de a master-nél, pcm-nél, és még néhány dolognál egyszerűen nincs csúszka és nincs semminek hangja, de Uhu nem szól, hogy vmi gáz lenne.

Próbáljak meg egy alsa drivert?
Próbáld megnyalni nyugodtan. Lehet, hogy benne vagy abban a 10%-ban, akik megtudják nyalni, mint például öcsém.
Ja, még egy kérdés. Az egérnek hol kéne lennie? Azért kérdezem, mert fglrxconfig-nál beállítottam a /dev/gpmdata-t, de akkor nem ment az X, aztán átírtam arra, amit eleve felajánlott a konfigurálásnál (/dev/input/mice) és megy normálisan. Bár hiába állítok be 85Hz-et frissítésnek, mindig visszaállítja 75-re. Na, csak azért kérdeztem az egeret, mert újraindításnál megkérdezte, hogy azt a konfigurációt használja egérre, ami a gnome sajátja vagy az x-ét.
Még vmi. Van arra lehetőség, hogy az egerem mind az 5 gombját és 2 görgőjét tudjam használni? Egy A4Tech wop-35-ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő