Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
steveetm
üzenetére
ifconfig-ot nem próbáltam (eddig nem is hallottam róla), holnap megnézem. Próbáltam az UHU tárcsázóval, azzal betárcsázott, de egy oldal sem jött be, aztán megcsináltam az adsl-setup-al (kétszer is), de ugyanaz (amúgy #1322-es hsz-be beraktam az adsl-setup beállításomat, hátha valaki meglátja, hogy mi a gond). Kipróbáltam az adsl-status parancsot is, az alapján is minden ok volt, élt a kapcsolat.
A kapcsolat elvileg létrejön, kipróbáltam direkt hibás jelszóval is, és azzal visszadobot, hogy nem jó. A modemen villognak a ledek ha beírok egy címet a böngészőbe, de soha nem jelenik meg semmi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Indul a ChatGPT Health
- Projektor topic
- Windows Insider Program
- Elektromos autók - motorok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest