- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
na egy utolsó kérdés még megfogalmazódott bennem:
van nekem egy 30GB D: partícióm és ebből akarok egy 9GB rendszer és egy 1GB swap partíciót levágni a linuxnak
először partition magic-kel akartam, de felvilágosítottak, hogy kell róla azé biztonsági mentés. gondoltam, mivel úgyis csak 3-4 GB van eddig rajta, így átrakom a cuccot egy másik vinyóra és teljesen újraparticionálom ezt a D: -t. a bibi az, hogy minden program ide van telepítve (nem ez a windows meghajtója, de ide teszem a progikat, mert ha a windows elszáll a progik fontos file-jai itt vannak). ha én most ezt teljesen törlöm és csinálok az egy D: -ből 3 partíciót, amelyek közül az egyik ugyanígy D: névre fog hallgatni és arra visszateszem az összes programot, ahogyan leszedtem, akkor azok működni fognak rendesen?
remélem jól írtam le amit akarok -
sanyixXx
senior tag
válasz
paramparya #1824 üzenetére
nyomkodok mindent, mint a hülye, mégse reagál
-
sanyixXx
senior tag
valamit elronthattam
nero-val megírta a live cd-t (igaz cd rw-re, de szvsz az nem számít), bootoláskor ki is írja, hogy boot from cd, de aztán mégis csak a windóz jön be
nem boot cd-nek írtam, mert ahhoz .ima file kellett volna, hanem sima cd (iso)-nak írtam -
sanyixXx
senior tag
kösziköszi
512 mega ramom van, szal akkor egy 1 gigás swap partíciót csinálok, meg egy 9 gigásat a linuxnak
ez így jó lesz? -
sanyixXx
senior tag
válasz
Nedudgi #1810 üzenetére
na ebből kb. annyit értettem, hogy tud magának partíciót csinálni
szóval:
ext3-as partíció az mi?
swap partíció az mi?
meg ez a memória méret sem tiszta
10 gigát akartam a linuxnak lecsípni partition magic-kel a már meglevő partíciómból, majd arra ráereszteni a (k)ubuntu telepítőjét
vagy ez így nem jó? -
sanyixXx
senior tag
belépnék én is a linuxosok táborába, de nem tudom, hogy ubuntu vagy kubuntu linuxot használjak?
mi a különbség a grafikai rendszeren kívül? meg mi is pontosan ez a grafikai rendszer? csak szimplán a megjelenés különbözik?
van pár fontos dolog, amit első telepítés és használat előtt tudnom kell? ne kíméljetek
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest