- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
D.R.O.
tag
válasz
emitter #2806 üzenetére
Emitter!
Én mondjuk nem vagyok egy nagy szakértő, de nekem azt mondták hogy először az xp legyen fennt (ne kérdezd az okát mert nemtudom), aztán abban partícionálsz a vinyódon egy részt az ubuntunak és utána felteszed. Az ubuntu felismeri telepítés közben a másik oprendszert, asszem még rá is kérdez hogy bootoláskor betegyen e valami menüt vagy hogyhívjákot. És akkor amikor bekapcsolod a gépet akkor automatice tudsz választani.
Nekem is íyg volt a dolog. Csak nekem nem egy vinyón vannak hanem kettőn. Az elsőn (masteren) az xp, és a másodikon (slave) a Ubuntu, és fájntosan suhan mindakettő. -
D.R.O.
tag
Hello mindenkinek!
Lenne egy kérdésem (elég láma)!
Nemrég tettem fel az Ubuntut, mert sokan ajánlották kezdőknek. Nekem meg őszintén szólva fingom nincs az egész linuxhoz. De elég hamar belerázódtam az alapokban, csak néhány dolgot nem értek:
Mi az az OEM administrátor Temporary user? Valamit kiírt telepítéskor hogy állítsam be az ubuntut aztán indítsak el valami sudo oem-config-prepare-t ha már beállítottam. Ez mi miez az egész?
Másik kérdésem: Amikor ttelepítem a csomagokat a synapticból vagy honnan, egy csomó lib-et, meg ami kell neki nem tudja letölteni az internetről, és azt írja ki hogy ellenőrizzem az internet kapcsolatot. De azzal nem lehet baj mert sok más dolgot le tudtam vele tölteni (csomagok, programok). Gyakran előfordul az ilyen?
Egyébként nagyon tutkó az egész linuxos ubuntu dolog. És ezt egy hardcore windowsos mondja. Igaz egy kicsit meg kell szenvedni mindenért, de utána az működik is rendesen. Már megy szinte minden a gépen, mennek a videók ,meg az mp3-ak, pedig az easyubuntus könnyentelepítem dolog nálam nem működött, és egyedül kellett megcsinálnom, de tök jó volt. Már van blenderem, bluefish-em és már bemountolja az xp-s partíciómat is szal tök jó az egész.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest