- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
tototos
addikt
Mekkora gépigénye van az ubuntu szerver verziójának?
-
tototos
addikt
köszi mindenkinek a válaszokat. Majd ha elakadok írok.
-
tototos
addikt
Milyen kábel kell a p1 és a gépek közé? Mert valaki azt mondja hogy egyenes mások meg hogy kereszt. Ha belegondolok akkor kereszt de akitől veszek ő azt mondta hogy olyan kábel kell mintha a p1 hub lenne akkor meg ugye egyenes kell. Na valaki tud segíteni ebben?
-
tototos
addikt
És milyen kábel kell a p1 és a gép közé?
-
tototos
addikt
Akkor te vagy az én emberem. Nálam is pont ugyanez lesz a stitu holnap. Linuxot még eletemben nem láttam és nem tudom használni. Letöltöttem az ubuntu server verzióját és holnap megy fel a p1-re. Hogyan kell telepíteni, nagy a gépigénye? Mert halottam hogy más linuxoknál a graikus mód felejtős mert sok helyet foglal. Másik kérdés. Nálam is netmegosztás lesz, csak nálam nem adsl van hanem egy belső hálózat tehát ip cím, alhálózati maszk, alapértelmezett átjáró,elsődleges és másodlagos dns kiszolgáló ezek alapján csatlakozok a netre. Ezt nehéz beálítani benne?
-
tototos
addikt
Valaki használta már az ubuntu server verzióját?
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest