- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
válasz
pitipeti #4926 üzenetére
uff. nekem még speedstep nélkül is tovább bírja...
ha amd akkor powernowd -d lesz. jobb klikk a panelen és a cpu állító appletet tedd ki. ott klikk rá és tudod állítani a sebességet. mindkét magot valszeg használjanekem is i386 van és két magos intel proci. írd be ezt konzolba és megtdod megy e a powernowd:
sudo lsmod | grep powernowd -
Jester01
veterán
válasz
pitipeti #4900 üzenetére
1. mplayer + vo: használd a -vo help paramétert, akkor megmutatja milyen kimeneti eszközöket lát. Abból kellene választani, az esetek nagy többségében az xv vagy az opengl a legjobb.
2. mplayer + ékezet: vszg a betûkészlet rossz, az mplayer topikban biztos tudnak segíteni
3. mplayer + screensaver: használd a -stop-xscreensaver kapcsolót
4. dvd fagyás: mit jelent pontosan, hogy fagy?
5. csúnya betûk: valószínûleg fel kellene telepíteni szép betûketNem tudom ehhez pontosan melyik csomagok kellenek, remélem egy hozzáértõ majd segít. (Nekem ilyesmik vannak: freefont, gsfonts-x11, msttcorefonts, xfonts-scalable, ttf-freefont)
-
válasz
pitipeti #4855 üzenetére
1. jobb klikk háttérkép
2. ez ati és driver hiba ugye? win alatt eltoltam én a drivert ubiba meg jo (win alatt lehet szoftveresen linux alatt sajnos nem ati drv linux suxx)
3. telepitsd fel a szambát és megoldhato.
4. hát olyan extension ami windowsos az tuti nem megy másik meg talán kell neki valami függöség azt azért nem? -
Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elérhető a Fractal Scape
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple asztali gépek
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest