- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Hát ha a live cd is behalt akkor lehet, hogy más van a háttérben, lehet hogy valamelyik hardware nem tetszik neki, bár a telepítés akkor is szokott menni, és csak később ütközik ki az inkompatibilitás, de legtöbbszőr azt is meglehet oldani.(Bár egyszer egy laptopon láttam olyat, hogy nem ismerte fel a billentyűzetet a linux és emiatt nem lehetett telepíteni.) Sajnos én még csak kezdő linuxos vagyok, ennél többet nem tudok segíteni.
-
Noddy
senior tag
Lehet, hogy már próbáltad, de ha nem érdemes egy cd lemez ellenőrzést lefutatni, elméletileg a bootolás után van egy ilyen menü pont. Ez leellenőrzi, hogy véletlenül nem-e hibás a lemez.
Nem tudom miért akarod az 5.10-et fölrakni, de kijött már a 6.10 is érdemes lehet azt kipróbálni, van benne jó pár újítás.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest