Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dark2

tag

válasz ubyegon2 #34932 üzenetére

Frawly és ubyegon2: mindkettőtöknek köszönöm a választ! :R Egy tekintetben nem voltam elég egyértelmű: nem ráfrissíteni akarok a mostanira (a frissítéskezelő felajánlja amúgy a 16.04-re frissítést) hanem kompletten újra telepíteni egy frissebb változattal.
    Úgy értettem a problémamentességet (nem emlékszem pontosan), a 16.04-nél voltak eszközmeghajtó problémák, mintha a 18.04-nél írták volna itt páran, hogy változott valami a képmegjelenítésnél és gondokat okoz a 3D-s dolgokban (bocsánat, itt sem emlékszem pontosan - valami wayland vagy mi)...

Elnézést, ha pongyolán fogalmazok, de őszintén szólva én csak használom a linuxot általános otthoni feladatokra, se nem programozok, se szervert nem üzemeltetek, nincs nálam virtuális gép és a grafikai testreszabása is hidegen hagy (max 1-2 apróságot intézek el), viszont szoktam játszani "alatta", sok steam-es játékom linux alatt is fut és régi játékaim is vannak, amik szeretik a playonlinux/wine világát, tehát a 3D-re szükségem van. Ezen túl pedig örülök, hogy windowst csak akkor látok otthon, ha olyan játék miatt kell, ami nem megy linuxon vagy a skype-t kell használnom (linux alatt nem akar sikerülni a mikrofon beállítása).

Új hozzászólás Aktív témák