Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• theuprising

tag

gyulank: Annak a mappának a jogosultságait állítsd át 777-re amihez nem szeretnél jelszót állítani (tehát mindenki el fogja érni). Ha csak pár mappáról lenne szó, egyszerűbb ezt a tendenciát követni. Mindneki legyen jelszavas, viszont ha van aki public, akkor azt átállítod 777-re.

sz.balazs.95: xmodmap-et próbáltad? Én régen azt használtam extra gombos egérrel. Bár néha olyan "atomfizika" érzésem volt konfigolás közben, de legalább működött.

ODGx: Bár nem konkrétan a problémára válasz, de úgy gondolom ez a tutorial túlságosan is aprólékos, ráadásul rengeteg hibalehetőséggel, szinte mindent parancssorból csinál, meg az utolsó szeg beütését is tőled várja el. Itt még egy tapasztaltabb linux user is fennakadhat valamin, nemhogy egy kezdő.
    Ha a célod az, hogy otthoni gépen létrehozz egy webkiszolgálót és azt noip-vel "magadra irányítsd", akkor inkább ajánlom az Apache/MySQL/phpmyadmin pakkot (LAMP-server talán?). Régen sok ilyet csináltam, fejből nem tudnék releváns parancsokat írni, de ha ezzel segítek, szívesen utánanézek.

Új hozzászólás Aktív témák