Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
Én is kezdőként kezdtem használni, nem tudtam hogy van, amint szükségessé vált (nem tudom minek kapcsán, talán ikoncsere) azonnal belefutottam, hogy kell és hol találom. Más is biztosan így csinálja. Senki sem úgy szülteik, hogy tud mindent. Gondolom azért nincs benne, hogy aki tényleg annyira egyszerű, ne állítgasson el véletlenül mindent, de mindegy is, valamiért nincs benne, kész. Egy csomó más sincs benne, pl. GIMP, amit az elsők között telepítek, és sokkal fontosabb mint a tweak tool. Vagy a hardvermonitor indikátor, vagy a Dropbox kliens. Majd megtalálja kezdő is, nyugi.
Nem a kezdőkre gondolsz, hanem magadból indulsz ki, hogy szerinted milyennek kellene lennie. Szerintem pl. a Cinnamon borzasztó csúnya és elavult kinézetű. Na most én is írjam mindenkinek, hogy ne ragadjon le ennél az XP-utánérzés valaminél, hanem akár Unity, akár Gnome, akár KDE, csak legyen benne valami eredetei, valami más? Nem teszem, tudom hogy sokaknak pont azért tetszik mert ismerős, mert kiírja a programok nevét a tálcán, mert alul van a tálca, mert van "start menü" stb. De aki pl. azért menekül Windowsról, mert valami újra, frissre, üdére vágyik? Mint pl. én? Nekem is a Cinnamont ajánlod?
Tökre nem rólunk vagy rólad szól, hanem hogy tartsuk tiszteletben a különböző igényeket, ízléseket meg úgy általában a diverzitást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A rend őrei
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest