Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fritz Teufel

    addikt

    válasz hcl #15324 üzenetére

    Azt írtam, hogy a Windows atom stabil volt rajta... azt csak azért írtam, mert a Winfos sem tökéletesen sallangmentes. A hardver 100%-os, a 13.10 is szépen futott rajta. Csak a 14.04-nél omlik össze a kernel, de az nyilván újabbat használ. Az a problémám, hogy szerettem volna hosszú távon az Ubuntuval számolni, mint előtte a Winfossal. De ha az új disztró így elhasal rajta, akkor a 14.10 is kiakadhat majd a gépemen.
    Esetleg megpróbálkozhatnék a Fedorával, az ismerőseim közül az használják még hosszú évek óta és nagyon stabilnak mondják. Persze, az ismerősöm Red Hat rendszer adminisztrátor, úgy könnyű.

    Közben kipurgáltam a gksu-t gyökerestől, majd reboot nélkül újratelepítettem. Ugyan azok a hibaüzenetek törnek fel belőle, de már nem is nyitja meg a gedit-et. Érdekes, hogy a fagyást leszámítva nálam nem volt komolyabb baj a béta verzióval, most meg a gksu sem működik már azonnal a telepítés után, ráadásul konzekvensen.

    Redplee: Lehet, hogy nem csak nálam omlik össze a remek Ubuntu 14.04 LTS? :W Próbáld meg a 13.10 64bit-est, az remek alternatíva a Winfos-ra, az összeomláson meg már dolgoznak. Azért kíváncsi lennék a hibakimenetre, azt egyszer bemásolhatnád.

    [ Szerkesztve ]

    Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

Új hozzászólás Aktív témák