- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz
Kendek #35715 üzenetére
Alapértelmezett nyiltat használom, de most hogy mondod, már nézem is a zárt meghajtó progit. Köszi
Tetszik, bár egy kicsit szokatlan, hogy az ablak kezelő "gombok" (bezárás, kis méret, normál méret) pont az ellenkező oldalon vannak,mint amit megszoktam (hiába win alatt nőttem fel)
-
Tanisz
senior tag
válasz
Kendek #35711 üzenetére
Köszönöm, a gyors korrekt választ!
Közben gondoltam belenézek ebbe a wubi dologba, laptopra még nem rakom, desktopra kerül, egy külön partícióra (még szerencse hogy van "fölösbe" egy
A kubuntu-t "felrakta" de elindulni nem volt hajlandó, bejött a töltő képernyő, aztán annyi, mint aki nem akar semmit sem csinálni, leszedtem, felraktam megint,de megint csak semmi.
Még jó hogy ilyen gyorsan megy ez az "ismerkedős verzió" telepítésNem adtam fel, felraktam az ubuntut a wubival.
Most arról írok, szóval siker
Egy darabig így használom, hogy kicsit szokjam/ismerkedjem, aztán ha minden renben lesz valszeg telepítek egy normál verziót.
Viszont fura módon rögtön megtetszett a felület (abberrált ízlésem van, úgy néz ki).Bár egy van egy érdekesség, mert a videókártyám ventillátora kicsit hangosabban pörög, mint win7 alatt.
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy laptopra win7 mellé ubuntut/kubuntut telepíteni, de sajna nem nagy tapasztalatom van még a linux disztribúciók használat/telepítése terén.Hülyeséget nem akarok csinálni
Kutattam egy kicsit a neten, találtam egy ilyen [wubi] lehetőséget.
Ez használható alternatíva? Miben különbözik egy "normál" telepítéstől, ha egyáltalán különbözik?Valamint tanácsot is szeretnék kérni, hogy mint lassacskán winről át-áttérő leendő linux felhasználónak melyik disztribúciót ajánlanátok az ubuntut, vagy a kubuntut?
Érdemes a legújabb 11.04-es verziót felrakni, vagy valamelyik korábbi verzió megbízhatóbb?
Ha nagy hülyeségeket kérdeztem, akkor előre is elnézést kérek
Elég laikus vagyok a témában, de szeretnék megbarátkozni a jövőben jobban az (k)ubuntuval.
Aktív témák
- Kés topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Opel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest