- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Aktív témák
-
válasz
Tanisz #35708 üzenetére
Ha valóban leendő Ubuntu felhasználó vagy, akkor mindenképpen érdemes a Windows mellé egy másik partícióra telepíteni a rendszert. A Wubi inkább csak egy átmeneti dolog, amivel kilehet próbálni a disztribúciót, komolyabb használatra alkalmatlan.
Én személy szerint az Ubuntut ajánlanám, mint a fejlesztési szempontból fő kiadást. Viszont mivel egyéni preferencia kérdése is lehet a GNOME meg a KDE kérdése, leginkább úgyis csak magad tudsz dönteni közülük.
Az Ubuntu felhasználói felületében éppen most történtek változások, a kezelőfelületet megreformálták. Bár felléphetnek problémák emiatt is meg azért is mert elég friss még a Natty, de egy kezdőnek talán mégis jobb lenne már ezzel barátkoznia.(#35709) Ace owner: Próbáld ki, a telepítővel indíthatsz Live rendszert. Nekem nagyon jól megy az Ubuntu a netbookomon (Wind U100), így csak ajánlani tudom.
Aktív témák
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged