- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
válasz
Tanisz
üzenetére
Ha valóban leendő Ubuntu felhasználó vagy, akkor mindenképpen érdemes a Windows mellé egy másik partícióra telepíteni a rendszert. A Wubi inkább csak egy átmeneti dolog, amivel kilehet próbálni a disztribúciót, komolyabb használatra alkalmatlan.
Én személy szerint az Ubuntut ajánlanám, mint a fejlesztési szempontból fő kiadást. Viszont mivel egyéni preferencia kérdése is lehet a GNOME meg a KDE kérdése, leginkább úgyis csak magad tudsz dönteni közülük.
Az Ubuntu felhasználói felületében éppen most történtek változások, a kezelőfelületet megreformálták. Bár felléphetnek problémák emiatt is meg azért is mert elég friss még a Natty, de egy kezdőnek talán mégis jobb lenne már ezzel barátkoznia.(#35709) Ace owner: Próbáld ki, a telepítővel indíthatsz Live rendszert. Nekem nagyon jól megy az Ubuntu a netbookomon (Wind U100), így csak ajánlani tudom.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest