Aktív témák
-
Polllen
félisten
Sziasztok,
Szereztem egy comaq D530-s gépet (P4 2,4Ghz, 768MB RAM) és az ubuntu 8.04-s utáni kiadások telepítője leáll a nyelvválasztás után. Live módban szintén zenész... Mi lehet a gond?
(Xp sp3 telepítő lemez ugyanezt csinálja, de sp2 tökéletesen működik, sp3-ra frissítés után is megy minden)
Kicsit hosszadalmas lenne 8.04-ről eljutni 11.04-re...
Bios frissítés volt.
-
Polllen
félisten
Üdv!
A képvillogás megoldásán felbuzdulva találtam egy új nyavaját, amit csak részben tudok megoldni.
Egy A4tech x-750F egerem van. Alapértelmezetten firefoxban tökéletesen működik az 5 gomb, de játékok alatt nem. Utána olvastam, de csak úgy tudom beállítani, hogy vagy a játékokban van 5 gomb, vagy a böngészőben
...any idea?
-
Polllen
félisten
Üdv!
Olyan gondom lenne, hogy filmeknél és 3d alkalmazásoknál a megjelenített kép villog...ablakban is, teljes képernyőn is. Játékokban (enemy-territory, ET - Quake Wars) ez megszűnik, ha a monitor max felbontására váltok (1680*1050)...ha azon indítom, ugyanúgy villog, mindenképpen kell egy felbontás váltás.
A legújabb ubunturól, egy samsung 206BW monitorról (DVI), catalyst 8.8-ról (már 8.6-tal is ezt csinálta) és ati HD2600XT-ről van szó. A gépem többi paramétere adatlapomon van.
Nagyon hálás lennék, ha vki tudna segíteni, vagy ötletet adni mit próbálgassak.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged