Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Anker Soundcore AeroFit 2 – egy jó ötlet
Aktív témák
-
Polllen
félisten
Sziasztok,
Szereztem egy comaq D530-s gépet (P4 2,4Ghz, 768MB RAM) és az ubuntu 8.04-s utáni kiadások telepítője leáll a nyelvválasztás után. Live módban szintén zenész... Mi lehet a gond?
(Xp sp3 telepítő lemez ugyanezt csinálja, de sp2 tökéletesen működik, sp3-ra frissítés után is megy minden)
Kicsit hosszadalmas lenne 8.04-ről eljutni 11.04-re...

Bios frissítés volt.
-
Polllen
félisten
Üdv!
A képvillogás megoldásán felbuzdulva találtam egy új nyavaját, amit csak részben tudok megoldni.
Egy A4tech x-750F egerem van. Alapértelmezetten firefoxban tökéletesen működik az 5 gomb, de játékok alatt nem. Utána olvastam, de csak úgy tudom beállítani, hogy vagy a játékokban van 5 gomb, vagy a böngészőben
...any idea? 
-
Polllen
félisten
Üdv!
Olyan gondom lenne, hogy filmeknél és 3d alkalmazásoknál a megjelenített kép villog...ablakban is, teljes képernyőn is. Játékokban (enemy-territory, ET - Quake Wars) ez megszűnik, ha a monitor max felbontására váltok (1680*1050)...ha azon indítom, ugyanúgy villog, mindenképpen kell egy felbontás váltás.
A legújabb ubunturól, egy samsung 206BW monitorról (DVI), catalyst 8.8-ról (már 8.6-tal is ezt csinálta) és ati HD2600XT-ről van szó. A gépem többi paramétere adatlapomon van.
Nagyon hálás lennék, ha vki tudna segíteni, vagy ötletet adni mit próbálgassak.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Star Trek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- Dell Optiplex 3050 SFF,i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Du még az alternate cd-t megnézem.