Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Polllen #9529 üzenetére
A videókra megoldás a VLC player X11 Video Output modulja, az megy szépen. 3D-ben nekem nem villogott.
Nekem is kéne egy kis segítség.
Radeon 8500 + 8.04 <> 3D támogatás... van erre megoldás? Nekem nem sikerült találnom. Rémlik valami nyílt forrású driver, ami ha jól emlékszem az R2xx-akat már rendesen támogatja, de nem találtam normális leírást a telepítéshez. Van valami bohóckodás terminálban, de ez egy marék hamu...
-
rollins
őstag
válasz
Polllen #9533 üzenetére
Nálam akkor villogott mikor compiz, aiglx ment. Nélküle már semmi gond nem volt filmeknél.
Illetve mplayer-nél volt valami -vo amivel nem villogott, de annál meg teljes képernyő nem ment. Szóval jópofa ez a vizuális effect, de én inkább kikapcsoltam. Talán nálad is ezért villog.
(Rendszer/Beállítások/Megjelenés -nél lehet kikapcsolni, hm miért nem "Megjelenítés"? :-) )
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- BestBuy topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Xbox Series X|S
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged