- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
kltz
tag
Hello!
Minap telepítettem egy Ubuntut és raktam rá egy google gadgetet. Eleinte semmi baj nem volt vele ,de egy újraindítottam a gépet és elszált minden már mint eddig fekete háttere volt és ha kivettem egy alkalmazást akkor nem volt alatta olyan szürke kocka mint most. Próbálkoztam újratelepítéssel ,de semmi. Meg az ikonja és a hálózati ikon háttere is fehér lett a jobb felső sarokban.
Valakinek van valami ötlete ,hogy mitől szállt el? -
kltz
tag
Hello!
Én Ubuntu 10.10-et használok és egy olyan kérdésem lenne, hogy meglehet cserélni a az ablak bezáró és tálcára rakos ikonokat. Hogy ne a bal hanem a jobb oldalt legyen?
-
kltz
tag
Hello!
Nektek müködik a csomag letöltés? Mert akár a szoftverközpontból vagy a synaptic-ból és terminálból sem tudok csomagokat letölteni azt írja ,hogy a szoftverközpontban ,hogy nem hitelesített a másik kettőben meg, hogy sikertelen csatlakozás.
Két napja kezdte kb. -
kltz
tag
válasz
cyber-xbox #34321 üzenetére
A partíció formázásával nem lehet gond ettól függetlenül kéne látnia
-
kltz
tag
Hello!
Nem rég kezdtem bele az Ubuntu mini megismerésébe. Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom azt megcsinálni ,hogy mi induljon automatikusan és mi ne induljon, mint pl. anno a dos-nál volt az autoexec.bat valami ilyesmit keresnék ubuntu alatt.
Valakinek valami tipp?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest