- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
kltz
tag
Hello!
Minap telepítettem egy Ubuntut és raktam rá egy google gadgetet. Eleinte semmi baj nem volt vele ,de egy újraindítottam a gépet és elszált minden már mint eddig fekete háttere volt és ha kivettem egy alkalmazást akkor nem volt alatta olyan szürke kocka mint most. Próbálkoztam újratelepítéssel ,de semmi. Meg az ikonja és a hálózati ikon háttere is fehér lett a jobb felső sarokban.
Valakinek van valami ötlete ,hogy mitől szállt el? -
kltz
tag
Hello!
Én Ubuntu 10.10-et használok és egy olyan kérdésem lenne, hogy meglehet cserélni a az ablak bezáró és tálcára rakos ikonokat. Hogy ne a bal hanem a jobb oldalt legyen?
-
kltz
tag
Hello!
Nektek müködik a csomag letöltés? Mert akár a szoftverközpontból vagy a synaptic-ból és terminálból sem tudok csomagokat letölteni azt írja ,hogy a szoftverközpontban ,hogy nem hitelesített a másik kettőben meg, hogy sikertelen csatlakozás.
Két napja kezdte kb. -
kltz
tag
válasz
cyber-xbox
üzenetére
A partíció formázásával nem lehet gond ettól függetlenül kéne látnia
-
kltz
tag
Hello!
Nem rég kezdtem bele az Ubuntu mini megismerésébe. Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom azt megcsinálni ,hogy mi induljon automatikusan és mi ne induljon, mint pl. anno a dos-nál volt az autoexec.bat valami ilyesmit keresnék ubuntu alatt.
Valakinek valami tipp?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest