Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a kernel panic.kal én is csak annyit tudtam tenni, hogy ubu helyett deb ment fel a gépre
lehet, hogy valami kernel paraméterrel ki lehetne védeni, de annál jobban siettem.
a server alapból asszem nem rak fel graf felületet, és a szerverek beállítására van kihegyezve. ennyi. de pl. egy apt-get install ubuntu-desktop-pal ''átalakítható'' desktop rendszerré. mondjuk valszeg egy pár plusz csomagot is fel kell tenni emellé, hogy dt legyen. -
Fawkes
őstag
ez nálam is előjött, egyszerűen indítsd újra a gépet amíg el nem fogadja.Ha nem megy akkor leállítod majd újra elindítod, ildomos megnézni a rendszeridőt a biosban jól van e beállítva etc.
Api nálam telepített rendszernél is szokott panaszkodni, nem tudom miért, újraindítás után már menni szokott. -
ngabor2
nagyúr
egyes gépekre érzékeny. lehet, hogy az init, vagy a kernel körül van valami elszúrva. mint írtam korábban, eddig 2 hasonló hibába sikerült belebotlanom. ez gondolom a kernel panic-os dolog lesz. még nem volt időm/lehetőségem a végére járni, jelenleg nincs mem abban a gépben, amelyiknél előjött ez a hiba.
az a gép amúgy elég lenne neki... ha elindulna.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged