Aktív témák
-
ttibor
csendes tag
Kernel Panicra van valakinek megoldasa?
Mi a különbség a desktop és server között? -
ttibor
csendes tag
Sziasztok! Van az Ubuntunka valami gépigénye? Ma a cégnél megprobáltam feltenni az egyik gépre, de nem ment, CD-ről boot-oláskor valami Kernel problémát nyávogott, meg hogy Kill INIT, ez az utan van miutan a menuben kivalasztottam hogy: Start or Install (holnap megnézem pontossan ha addig igy nem tud valaki tippet adni hogy mi a gáz)
A gép 1800Mhz Celeron 256Mb RAM, 60Gb vinyó, meg valami alaplapi Video. XP simán megy rajta csak Ubuval van baj. Tipp? Thx -
ttibor
csendes tag
válasz
dr_strange #188 üzenetére
köszi, müködik!
-
ttibor
csendes tag
vinyo partition magic-el formázás fat32-re, ubuntu újra telepít, és még mindig nem látom a fat-os vinyót
megőrülök!!!
-
ttibor
csendes tag
sziasztok!
kezdő vagyok ubuntubol,meg linuxbol is amugy.
Sambat állítgattam, és azota inditasnal a következő jelenik meg: (bejelentkezéskor):
''A $HOME/.dmrc fájl jogosultságai nem megfelelőek és mellőzve lesz. Ez megakadályozza az alapértelmezett környezet és nyelv mentését. A fájl tulajdonosa a felhasználó kell hogy legyen és 644 jogall kell hogy rendelkezen. A felhasználó saját könyvtárának tulajdonosa kell hogy legyen és más felhasználok nem irhatják.''
Ezt hogy csináltam szerintetek és hogy tudom visszacsinalni! Nagyon idegesítő!
Köszi
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest