Hirdetés
- Mobil flották
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
ttibor
csendes tag
Kernel Panicra van valakinek megoldasa?
Mi a különbség a desktop és server között? -
ttibor
csendes tag
Sziasztok! Van az Ubuntunka valami gépigénye? Ma a cégnél megprobáltam feltenni az egyik gépre, de nem ment, CD-ről boot-oláskor valami Kernel problémát nyávogott, meg hogy Kill INIT, ez az utan van miutan a menuben kivalasztottam hogy: Start or Install (holnap megnézem pontossan ha addig igy nem tud valaki tippet adni hogy mi a gáz)
A gép 1800Mhz Celeron 256Mb RAM, 60Gb vinyó, meg valami alaplapi Video. XP simán megy rajta csak Ubuval van baj. Tipp? Thx -
ttibor
csendes tag
válasz
dr_strange
üzenetére
köszi, müködik!

-
ttibor
csendes tag
vinyo partition magic-el formázás fat32-re, ubuntu újra telepít, és még mindig nem látom a fat-os vinyót
megőrülök!!! 
-
ttibor
csendes tag
sziasztok!
kezdő vagyok ubuntubol,meg linuxbol is amugy.
Sambat állítgattam, és azota inditasnal a következő jelenik meg: (bejelentkezéskor):
''A $HOME/.dmrc fájl jogosultságai nem megfelelőek és mellőzve lesz. Ez megakadályozza az alapértelmezett környezet és nyelv mentését. A fájl tulajdonosa a felhasználó kell hogy legyen és 644 jogall kell hogy rendelkezen. A felhasználó saját könyvtárának tulajdonosa kell hogy legyen és más felhasználok nem irhatják.''
Ezt hogy csináltam szerintetek és hogy tudom visszacsinalni! Nagyon idegesítő!
Köszi
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vinyo partition magic-el formázás fat32-re, ubuntu újra telepít, és még mindig nem látom a fat-os vinyót
megőrülök!!!