- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Kicker
őstag
válasz
stopperos #14535 üzenetére
nem értem hogy miért nem jó, ugyanis ez a program elvileg XP-re is felteszi ezt a visual foxprot, az első telepítéskor, valószínű az ubuntu alatt ez megtörtént, de nem tud futni, valahogy felimismeri a wine ellenére is, hogy ez nem winfos... jelzem, hogyha jutok valamire.
a 9-es ubuntu miben más mint a 8-as? kb annyira lesz "hibás" mint xp után az első vista?
a 8-asban nagyon bejönnek az effektek, a logikája annyira nem tetszik, meg a testreszabhatósága is még talány előttem (egy-két dolgot leszámítva). -
Kicker
őstag
feltette, a programomis felment, csak az meg visual foxprot használna, ha tudna... neten nem találtam semmit ehhez...
-
Kicker
őstag
feltette elvileg a wine-t, de hogy hova, vagy hogy indul, arra nem jöttem rá...
a szoftverforrásokba beírtam amit kellett, meg a kulcsot is, valamit telepített, azonban indítani nem tudom...
milyen gépre van a 9.04 linux? ez a 8.10 elég jó effektekkel van ellátva, és még a kis ati 9100 igp is bírja...
mod: ja még valami .deb-et indítok, hoppáááá
-
Kicker
őstag
egy windows emulatort hol találok?? CSomagkezelőben nem láttam...
egy programot használok melóra, de csak win- es változata van.Ja és még a full magyarosítást sem találom...
-
Kicker
őstag
válasz
Kicker #14519 üzenetére
Na kis szöszmötölés után áttértem az xp style-re, és utána megvilágosodtam egy csapásra, nagyon jó a támogatása, meglepően, csomó mindent felajánl stb, a java is feltelepült. Szóval tetszik!
Elvileg alapból benn van dvd író program (a legutóbbi 8.10-est töltöttem le). Majd tesztelek mindent sorjában.
Köszi a tippeket mégegyszer!
-
Kicker
őstag
Vladi és Rtom
elmélyedek a leírtakban aztán szólok ha valamit bénázok.
-
Kicker
őstag
hali
feltettem, pendriveról jól felment, asus m6 notira, felismerte az eszközöket, wifi, fn kombinációs billentyűk, hang, talán még vga is, mert effektek vannak ablak előugrás és eltűnéskor.
de
- nem teljes a magyar nyelv, elég zavaró, a netes letöltés valamiért nem megy, pedig olvastam, hogy van valami online update
- java telepítés sem ment, bin végű file-t nem nyitja meg
- foxit reader.exe-t sem nyitja meg, ezt szoktam használni pdf olvasásáraláttam hogy van ilyen javító-felhasználóbarát csomag amit le lehet tölteni, de sok helyen írnak róla, de linket nem találtam.
DVD írás hogy lehetséges, milyen progit javasoltok? Totalcommander megy rajta?
Nem vagyok windows buzi, de valami windows szerű felület nem lehetne rajta???
Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest