- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
válasz
honyike #30817 üzenetére
Mármint, hogy így kérdeztél rá, hogy konkrétan döntsük el mi helyetted, hogy egészen pontosan hogyan, mekkorára és mire formázd a merevlemezedet. Ezt érzem így már kissé túlzásnak, főleg a körülmények ismerete nélkül. Meg én ezt mondom, más meg amazt, egyéni ízlés kérdése a dolog. Célszerűbb lett volna megkérdezned, hogy mekkora hely kell minimálisan az Ubuntunak, merthogy Te csak jószerivel adattárolásra használnád a merevlemezedet, esetleg kell-e swap is, mert van X GB-nyi memóriád.
(#30818) csibor: Ezt, hogy érted, mert nem tudom elképzelni? Leválasztottad a pent, törölted az MBR-t, majd újraformáztad valamire, és ott volt a könyvtár?
-
válasz
honyike #30813 üzenetére
Adattárolásra használnád legfőképp? Akkor:
10 GB ext4 /
Összes többi ext4 /homeA körülményektől függően érdemes lehet létrehozni swap partíciót is, max. 1-2 GB, de a swap fájl is jó, amit utólag létrehozhatsz.
Jah és Te kérdezted, én leírtam (merthogy ez egy olyan direkt kérdés volt, ami már kicsit túlzás azért).
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged