Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
jol van feltelepitve az ati driver? ird be konzolba:
glxinfo | grep direct
ha Direct Rendering = yes akkor van 3d támogatásod, ha no akkor nincs.de ha nincs akkor menj a zártmeghajtókhoz, és engedélyezd az ati-t.kiváncsiság képpen még futtas egy glxgears ot és nézd meg h a fogaskerekek jol forognak e, és másold be mekkora sebességgel forognak. -
VaniliásRönk
nagyúr
[link] (Nekem az apt-get nem akarta feltenni a szükséges csomagokat (sudo apt-get install xy), akármelyiket telepítettem volna, függőségnek listázta a többit és leállt, de Synaptic-kal szépen fel lehet tolni őket, aztán jöhet sudo dpkg -i envy*.deb...)
vamzi: A "zárt meghajtókat" kerülném, nálam fehér képernyő jött be desktop helyett, konzolon pedig nem tudtam eltávolítani, úgyhogy jött a reinstall.
-
adam_454
tag
aham. nálam ilyenkor fogja törli a logot. hogy miért saját felelőségre? egyszerű ha nincs tisztázva az ntfs az azt jelenti hogy a windows nem lett leálítva, vagyis ha filet hoztál létre vagy töltöttél valamit vagy akármi és az ntfs nem lett rendesen le szinkronizálva akkor az elveszlik. (létrehozáskor már ki kellett h íródjon az adat reset/fagyás előtt különben a log semmit nem ér, amugy a windows is indításkor a logfile alapján újracsinálja a műveleteket, ha nem sikerül akkor jön a chkdsk)
hopsz. az hozzászólásokat elnéztem 50el... na mind1
-
rtom
senior tag
Ha biztos vagy benne, hogy van fenn a kártyádhoz megfelelő drivered, amivel elmegy a 3D, akkor Ctrl-Alt-F1 el kilépsz terminálra,
sudo /etc/init.d/gdm stop
sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg (így csak a drivert és a felbontást kérdezi meg)
értelemszerűen beállítod a megfelelőt és
sudo /etc/init.d/gdm start -
vamzi
senior tag
legközelebb ha a terminálból másold, előtte kattintsd be itt a hozzászólás írása közben a kód kapcsolót amit alul a szmájlik felett találsz meg(legutolsó) és a megjelenő
[C]és [ /C] közé ird a terminálból származó idézeted, mert akkor nem fogja tördelni az oldal hanem eredeti formájában hagyja, ezzel is megkönnyítve a segítő fórumtársak segítségadását.nem beszoltam, csak segtek
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest