Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
jol van feltelepitve az ati driver? ird be konzolba:
glxinfo | grep direct
ha Direct Rendering = yes akkor van 3d támogatásod, ha no akkor nincs.de ha nincs akkor menj a zártmeghajtókhoz, és engedélyezd az ati-t.kiváncsiság képpen még futtas egy glxgears ot és nézd meg h a fogaskerekek jol forognak e, és másold be mekkora sebességgel forognak. -
VaniliásRönk
nagyúr
[link] (Nekem az apt-get nem akarta feltenni a szükséges csomagokat (sudo apt-get install xy), akármelyiket telepítettem volna, függőségnek listázta a többit és leállt, de Synaptic-kal szépen fel lehet tolni őket, aztán jöhet sudo dpkg -i envy*.deb...)
vamzi: A "zárt meghajtókat" kerülném, nálam fehér képernyő jött be desktop helyett, konzolon pedig nem tudtam eltávolítani, úgyhogy jött a reinstall.
-
adam_454
tag
aham. nálam ilyenkor fogja törli a logot. hogy miért saját felelőségre? egyszerű ha nincs tisztázva az ntfs az azt jelenti hogy a windows nem lett leálítva, vagyis ha filet hoztál létre vagy töltöttél valamit vagy akármi és az ntfs nem lett rendesen le szinkronizálva akkor az elveszlik. (létrehozáskor már ki kellett h íródjon az adat reset/fagyás előtt különben a log semmit nem ér, amugy a windows is indításkor a logfile alapján újracsinálja a műveleteket, ha nem sikerül akkor jön a chkdsk)
hopsz. az hozzászólásokat elnéztem 50el... na mind1
-
rtom
senior tag
Ha biztos vagy benne, hogy van fenn a kártyádhoz megfelelő drivered, amivel elmegy a 3D, akkor Ctrl-Alt-F1 el kilépsz terminálra,
sudo /etc/init.d/gdm stop
sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg (így csak a drivert és a felbontást kérdezi meg)
értelemszerűen beállítod a megfelelőt és
sudo /etc/init.d/gdm start -
vamzi
senior tag
legközelebb ha a terminálból másold, előtte kattintsd be itt a hozzászólás írása közben a kód kapcsolót amit alul a szmájlik felett találsz meg(legutolsó) és a megjelenő
[C]és [ /C] közé ird a terminálból származó idézeted, mert akkor nem fogja tördelni az oldal hanem eredeti formájában hagyja, ezzel is megkönnyítve a segítő fórumtársak segítségadását.nem beszoltam, csak segtek
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Konteó topic
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Mikrotik routerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest