Hirdetés
- Nokia N9 - az első mohikán
- MIUI / HyperOS topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
A "linux" nem az arrogans emberek miatt tart ott ahol, hanem azert mert alapvetoen egy szerver OS, amit parancssorbol szoktak konfigolni.
Utobbi X evben indult meg a tendencia (a cegek/disztrok reszerol) hogy Desktop terjeszteseket pakoljanak ossze. Indulnak a legfontosabb dolgoktol, es haladnak a extrabb dolgok fele. Messze vagyunk meg a GUI-s konfiguralasban a windowtol.
Ezert ha valamire nem talalsz GUI-t, utana kell nezni, hogy hogy lehet megtweakelni command line-bol. Van amire sosem lesz GUI-s allitgato program.
Ezt valaki vagy elfogadja vagy visszamegy a windowsra amig nem lesz jobb a helyzet (ami egyebkent fel evrol fel evre radikalisan jobb lesz).
-
Vladi
nagyúr
Szerintem a fórumos arcok minősítésével óvatosabban.
Én eddig 2* kérdeztem wines topikban, de 0 választ kaptam.
Ha kezdő vagy linuxban, javaslom olvass el 1-2 alapművet. Vagy könyvet.
A wow wine alatt nem alap dolog.De szerintem ez itt a lényeg:
"This of course is normally a problem with the OSS (open source software) Drivers for ATi cards."fglrx-el nem ment?
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Idézet: "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye..."