Hirdetés
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
Pocak89
üzenetére
Biztos, hogy menni fog, mert escape-nek igaza volt, te az alternate cd-t szedted le ami akkor kell, ha kevés a ramod és nem fér el benne a live.
BigBadPlaYeR: hát az msn protokolja tényleg eléggé, hogy is fogalmazzam
...k@ki. Normális icq klienst meg érdekes mőd nem találtam még rá.nem ilyen univerzális im, hanem kizárólag icq.bár ha lenne is, akkor se nagyon tudám használni, mivel mindenki msnmsnmsn... 
escape: utközben rájöttem, hogy neked nem az xorg.conf-al volt a gondod, mivel az a / partíción van, és reinstallkor az is megy a levesbe, és még is utána is csinálta.tehát az valami másik fájlban volt megbújva a /home partíciódon. ha csináltál volna egy másik fiókot, és gyesével elkezded átmásolgatni a rejtett fájlokat, akkor kibukott volna, h melyik az

Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...k@ki. Normális icq klienst meg érdekes mőd nem találtam még rá.nem ilyen univerzális im, hanem kizárólag icq.bár ha lenne is, akkor se nagyon tudám használni, mivel mindenki msnmsnmsn...