Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
Pocak89
üzenetére
Biztos, hogy menni fog, mert escape-nek igaza volt, te az alternate cd-t szedted le ami akkor kell, ha kevés a ramod és nem fér el benne a live.
BigBadPlaYeR: hát az msn protokolja tényleg eléggé, hogy is fogalmazzam
...k@ki. Normális icq klienst meg érdekes mőd nem találtam még rá.nem ilyen univerzális im, hanem kizárólag icq.bár ha lenne is, akkor se nagyon tudám használni, mivel mindenki msnmsnmsn... 
escape: utközben rájöttem, hogy neked nem az xorg.conf-al volt a gondod, mivel az a / partíción van, és reinstallkor az is megy a levesbe, és még is utána is csinálta.tehát az valami másik fájlban volt megbújva a /home partíciódon. ha csináltál volna egy másik fiókot, és gyesével elkezded átmásolgatni a rejtett fájlokat, akkor kibukott volna, h melyik az

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
...k@ki. Normális icq klienst meg érdekes mőd nem találtam még rá.nem ilyen univerzális im, hanem kizárólag icq.bár ha lenne is, akkor se nagyon tudám használni, mivel mindenki msnmsnmsn...