Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
-
XP-met örökké hegesztettem, játékhoz minden órajel kellett... W7-el nem jársz jól, sokkal barátibb, nem nagyon kell hegeszteni. Ha kalandozni akarsz, akkor telepíts virtuális gépre, vagy live USB-re különféle disztrókat... nagyon érdekes! Meg ugye itt is vannak az apró hegesztése, én is ezzel ütöm el az időmet: SSD optimalizálás, NTFS felcsatolás, XBMC és pár progi hegesztgetése, nautilus okosítása... meg ma 3D film lejátszót hegesztettem alá, de még XBMC-ben nem megy, pedig a plugin aktív. Keress "hőstettteket", de legyen mentésed 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

XP-met örökké hegesztettem, játékhoz minden órajel kellett... W7-el nem jársz jól, sokkal barátibb, nem nagyon kell hegeszteni. Ha kalandozni akarsz, akkor telepíts virtuális gépre, vagy live USB-re különféle disztrókat... nagyon érdekes! Meg ugye itt is vannak az apró hegesztése, én is ezzel ütöm el az időmet: SSD optimalizálás, NTFS felcsatolás, XBMC és pár progi hegesztgetése, nautilus okosítása... meg ma 3D film lejátszót hegesztettem alá, de még XBMC-ben nem megy, pedig a plugin aktív. Keress "hőstettteket", de legyen mentésed