Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple Watch
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
válasz
vilmaboy
üzenetére
én úgyérzem te nagyon is érzed a linux lényegét csak lusta vagy utána googlezni a dolgoknak

...igazából nem szükséges ide már nagy it-tudás, csak minimális hajlandóság a kereső használatához

szerintem az utolsó ubi kiadásokkal a projekt révbe ért, bátran telepitheti minden kétbites user. nem ördöngőssebb mind a windows...hehe -
MacCaine
őstag
válasz
vilmaboy
üzenetére
Ez a cikk talán kicsit megvilágosítja, mi az az ablakkezelő. Azért nem tudod elindítani, mert nincs telepítve. Azért nincs telepítve, mert lubuntut raktál fel, az meg az lxde nevű ablakkezelőt telepíti. Ha gnome-ot akarsz, akkor rakjál fel sima ubuntut, mert az az alapértelmezett. Ha meg KDE-t, akkor kubuntu. De, mint Kendek is írja, lubuntura is fel lehet pakolni bármelyik ablakkezelőt, bár túl sok értelme nincs. Csak a helyet foglalja...
-
válasz
vilmaboy
üzenetére
Nem tudom, mit szeretnél pontosan? A főként GNOME-ra épülő Ubuntu telepítéséhez használd a
sudo apt-get install ubuntu-desktop
parancsot, míg a KDE-shez a
sudo apt-get install kubuntu-desktop
-ot. De a bejelentkező képernyős GNOME munkamenet inkább a gnome-shell lesz, azt indítja azzal, szal azt kell hozzá telepíteni.
De neked szerintem ezekre nincsen szükséged, különben miért is telepítettél Lubuntut?
Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Villanyszerelés
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest