Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
vicces
addikt
válasz
vilmaboy
üzenetére
én úgyérzem te nagyon is érzed a linux lényegét csak lusta vagy utána googlezni a dolgoknak

...igazából nem szükséges ide már nagy it-tudás, csak minimális hajlandóság a kereső használatához

szerintem az utolsó ubi kiadásokkal a projekt révbe ért, bátran telepitheti minden kétbites user. nem ördöngőssebb mind a windows...hehe -
MacCaine
őstag
válasz
vilmaboy
üzenetére
Ez a cikk talán kicsit megvilágosítja, mi az az ablakkezelő. Azért nem tudod elindítani, mert nincs telepítve. Azért nincs telepítve, mert lubuntut raktál fel, az meg az lxde nevű ablakkezelőt telepíti. Ha gnome-ot akarsz, akkor rakjál fel sima ubuntut, mert az az alapértelmezett. Ha meg KDE-t, akkor kubuntu. De, mint Kendek is írja, lubuntura is fel lehet pakolni bármelyik ablakkezelőt, bár túl sok értelme nincs. Csak a helyet foglalja...
-
válasz
vilmaboy
üzenetére
Nem tudom, mit szeretnél pontosan? A főként GNOME-ra épülő Ubuntu telepítéséhez használd a
sudo apt-get install ubuntu-desktop
parancsot, míg a KDE-shez a
sudo apt-get install kubuntu-desktop
-ot. De a bejelentkező képernyős GNOME munkamenet inkább a gnome-shell lesz, azt indítja azzal, szal azt kell hozzá telepíteni.
De neked szerintem ezekre nincsen szükséged, különben miért is telepítettél Lubuntut?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest