Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Akkor ott valami nem jó a lemezzel, vagy hibásan töltődött le... Nekem akkor szokott ilyet (elég sokszor előfordul, hogy hibásan jön le a CD).
Ja meg nézd meg a CD image-t, CD-re írva (nekem erre rendszeresítve van 1-2 CD-W és DVD-RW
)@Rybank : Ja, azt hittem, van tapasztalatod.
Sikerült közben kernelt fordítani a HP P3-as laposra, preemptív kernellel egész jól megy, vagy legalábbis érzésre gyorsabb, mint az alapbeállítás. Ennek ellenére ha lehet még gyorsítani rajta, akkor sok mindent elkövetek vele

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)