Hirdetés
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
én ubit használok, kubuntut még nem is láttam, de nekem a rendszer/adminisztráció/nyelvi támogatás alatt kellett a félig angol ubimat magyarítani tökre.engedélyezted a hálózatot?milyen netről van szó?ha kábel net akkor csak simán dhcp-re kell állítani az ipcím lekérdezést, ha adsl akkor terminálba pppoeconf és ott értelemszerűen kattogsz tovább, ez általában yes vagy igen.ha kérdez valamit a szolgáltatód által megadott adatokat megadod és kész is.
nah jol elzavartátok szegényt
habár minek fikázza az ubit
csak mert nem ért hozzá...nah de azért nekem is van problémám
tegnap megpróbáltam feltenni a compizt.fel is tettem csak nem müxik.sehol sem tom bekapcsolni az efekteket.a managerben beállítom, de magát a compizt sehol nem tom elindítani(fut magától
) mind1 lényegtelen.ezszerint a leírás szerint csináltam mindent, már nem érdekel és vissza akarom csinálni
mert a rendszer menüpontokból kivette az efekteket, mivel gondolom a remove compiz-core al letöröltem.hogy tegyem vissza? sudo apt-get install compiz-core?
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- LEGO klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen joysticket vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
habár minek fikázza az ubit
csak mert nem ért hozzá...
tegnap megpróbáltam feltenni a compizt.fel is tettem csak nem müxik.sehol sem tom bekapcsolni az efekteket.a managerben beállítom, de magát a compizt sehol nem tom elindítani(fut magától
) mind1 lényegtelen.
mert a rendszer menüpontokból kivette az efekteket, mivel gondolom a remove compiz-core al letöröltem.hogy tegyem vissza? sudo apt-get install compiz-core?