Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
Hát befizettem a "tanulópénzt" időm , türelmem volt ,de az el is fogyott rendesen

Már az elején gyanakodtam ,hogy valami nem lesz jó és yes tényleg nem amikor telepített akkor sorjában hiba üzenetek szinte a végéig aztán újraindítás ahogy bootolt hiba üzenetek.
Bejött a desktop ott aztán váratlan hiba sorozatok, alkalmazásprobléma stb vagyis használhatatlan.
Rendszermentből vissza állítottam ahogyan írtad jó lett , bár vannak furcsaságok pár oldal mint pl PH,Ubuntu teljesen szét voltak esve ,de vissza kaptam a rendszerem.Na mondom megpróbálom felrakom a 11.04et és egyből frissítem na itt nem voltak hibák az elején szépen elment a végéig mikor azt kaptam ,hogy ubuntu desktop nem telepíthető

restart és ugyanúgy error a bootkor és megint alkalmazásprobléma, leáll,rengeteg hiba üzenet.Úgy döntöttem leszedem majd ha megjelenik és tiszta telepítést csinálok.
Hát nem jött össze a zökkenőmentesség nagyon nem.
Csak az bosszant ilyenkor ,hogy minden újabb megjelenésnél ami fél évente van rakjam újra teljesen a rendszert.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Witcher topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest