Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
válasz
Fooler89
üzenetére
Nekem is ilyen bajom volt a Leadtex TV2000-rel
Azok a kártyák is a CD-in-re kötődnek egy egyszerű CD audio kábellel; csakhogy az UBi nálam sem lát CD-int (kezdek rájönni, hogy a Linuxok Intel/Realtek HD audio támogatása valami fertelmes, mert ilyen a világon nincs, hogy egyes bemeneteket el se higgyen, hogy vannak...) Szóval a CD-in-re kötős dolog nálam sem megy.Nagyon egyszerűen oldottam meg a dolgot; leszedtem az egyik jack-jack kábelemről az egyik jackdugót, és annak a helyére forasztottam egy 4 lábú tüskesort. Erre kényelmesen rá tudok kötni egy CD audio kábelt. A jackes vége meg megy a hangkártya Line-In-jébe, így van hang, mert azt legalább kezeli a mixer.
Amúgy nem tudom, milyen TV progit használsz, de ha a mxeredben megvan a CD-in, akkor pl. a Tvtime-nak meg lehet magyarázni, hogy arról vegye a hangot.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azok a kártyák is a CD-in-re kötődnek egy egyszerű CD audio kábellel; csakhogy az UBi nálam sem lát CD-int (kezdek rájönni, hogy a Linuxok Intel/Realtek HD audio támogatása valami fertelmes, mert ilyen a világon nincs, hogy egyes bemeneteket el se higgyen, hogy vannak...) Szóval a CD-in-re kötős dolog nálam sem megy.