- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
OK, köszi.

Nos, felraktam a 9.10-es 64 bites verzióját, de az a probléma ismét jelentkezik, hogy lassan bootol, és lassan indulnak elsőre a programok. Tény, hogy az AMD V160 egymagos processzor, és kb. hasonló kategóriájú Celeronnak felel meg, de azért ennyire nem kéne lassan indulnia, tehát nem értem.
Annyira azért nem vészes, mint korábban, sőt, de akkor sem vagyok elégedett.Még egy: a vezetéknélküli kapcsolat egyáltalán nem megy, hiába kapcsolgatom a hozzá tartozó billentyűt, csak a Bluetooth-t tudom ki- és bekapcsolgatni, a wireless kapcsolat mintha teljesen le lenne tiltva.
Dell M5010 laptop, ha ez segít.
Valami ötlet?
Ja, és már azt az fglrx zárt meghajtó akármit is engedélyeztem, bár ennek tudtommal a grafikai kártyához van köze, de háha mégis számít.Köszi, és bocs, hogy kicsit sok a kérdésem a topicba, normális gép esetén nem szokott ennyi problémám lenni...

Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest