Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
OK, köszi.

Nos, felraktam a 9.10-es 64 bites verzióját, de az a probléma ismét jelentkezik, hogy lassan bootol, és lassan indulnak elsőre a programok. Tény, hogy az AMD V160 egymagos processzor, és kb. hasonló kategóriájú Celeronnak felel meg, de azért ennyire nem kéne lassan indulnia, tehát nem értem.
Annyira azért nem vészes, mint korábban, sőt, de akkor sem vagyok elégedett.Még egy: a vezetéknélküli kapcsolat egyáltalán nem megy, hiába kapcsolgatom a hozzá tartozó billentyűt, csak a Bluetooth-t tudom ki- és bekapcsolgatni, a wireless kapcsolat mintha teljesen le lenne tiltva.
Dell M5010 laptop, ha ez segít.
Valami ötlet?
Ja, és már azt az fglrx zárt meghajtó akármit is engedélyeztem, bár ennek tudtommal a grafikai kártyához van köze, de háha mégis számít.Köszi, és bocs, hogy kicsit sok a kérdésem a topicba, normális gép esetén nem szokott ennyi problémám lenni...

Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Indul a ChatGPT Health
- Sí, sielés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest