- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Google Pixel topik
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
OK, köszi.

Nos, felraktam a 9.10-es 64 bites verzióját, de az a probléma ismét jelentkezik, hogy lassan bootol, és lassan indulnak elsőre a programok. Tény, hogy az AMD V160 egymagos processzor, és kb. hasonló kategóriájú Celeronnak felel meg, de azért ennyire nem kéne lassan indulnia, tehát nem értem.
Annyira azért nem vészes, mint korábban, sőt, de akkor sem vagyok elégedett.Még egy: a vezetéknélküli kapcsolat egyáltalán nem megy, hiába kapcsolgatom a hozzá tartozó billentyűt, csak a Bluetooth-t tudom ki- és bekapcsolgatni, a wireless kapcsolat mintha teljesen le lenne tiltva.
Dell M5010 laptop, ha ez segít.
Valami ötlet?
Ja, és már azt az fglrx zárt meghajtó akármit is engedélyeztem, bár ennek tudtommal a grafikai kártyához van köze, de háha mégis számít.Köszi, és bocs, hogy kicsit sok a kérdésem a topicba, normális gép esetén nem szokott ennyi problémám lenni...

Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs