Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MZsoltee
üzenetére
erre a gépre szerintem majdnem mindegy melyiket teszed, remek konfig (ilyenem volt régebben, csak nvidia kártyával), szeretni fogja az összes linux.
szerintem ismerkedésnek egy ubuntu10.10 simán megteszi.
Böngészés -> szerintem érdemes feltenni a chrome-ot, mert az egyelőre mellékelt firefox (3.6.x) lassabb.
szovegszerkesztés doc és pdf (diplomamunka) -> Openoffice van előtelepítve, linux alatt bármiből tudsz pdf-et nyomtatni, mert a rendszer natívan támogatja (tehát simán fájl->nyomtatás->nyomtatás fájlba, és mehet a pdf)
zenehallgatás néha kis film (torrent) -> zenére sok lehetőség van, majd kipróbálgatod. alapértelmezett a rhythmbox, ez viszonylag egyszerűbb lejátszó, de én pl ezt hazsnálom. aztán ott van még a banshee, exaile, amit érdemes említeni, illetve az audacious vagy aqualung, ha a winamp-ot kultiválod. ezek mind benne vannak a szoftvertárolóban, könnyű őket feltenni/leszedni.
skype -> skype
jelenleg 2.0.x van belőle linuxra, de ne tévesszen meg a verziózás, lényegében mindent tud szinte, amit a 4-es skype, csak a kezelőfelület régebbi.gfefe: szerintem nem te nem értesz hozzá, hanem valami más gond volt. ha végig alapértelmezetteket nyomogatsz, akkor fel kell simán menjen a rendszer. nem lehet, hogy a telepítő sérült volt, vagy ilyesmi?
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jelenleg 2.0.x van belőle linuxra, de ne tévesszen meg a verziózás, lényegében mindent tud szinte, amit a 4-es skype, csak a kezelőfelület régebbi.