- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Kendek #23827 üzenetére
Sajnos nem megy elakadtam mert ezt írja ki
észletek: Nem sikerült a gyermekfolyamat („/usr/lib/jvm/java-6-sun-*/bin/java”) végrehajtása (Nincs ilyen fájl vagy könyvtár).A jvm mappáig eljutottam de ott 2 db java könyvtár van a java-6-sun és java-6-sun-1.6.0.15.Inem nem tudok tovább menni.
-
qwertly
addikt
válasz
Kendek #23827 üzenetére
Szia köszi a választ,addig eljutottam,hogy az indító ikon létre hozása és a parancstallózása de utána elvesztem a sűrűben
.Mert akár,hogy akartam betallózni a jDowloand jar fájt nem találtam meg,pedig a gnome commanderrel sikerült megtalálni de amikor tallózni akartam ott már nem ment.Most a te általad leírtak szerint megyek így talán sikerülni fog.
-
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest