- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #23197 üzenetére
ezek után tényleg mindegy, de a "kritikád" így nem múlja felül a "bazmegszaralinuxmermégazmsnsemegyrajta" szinten.
-
FixY67
senior tag
válasz
Vista óta szvsz bonyolultabb és idegesítőbb (win7-t nem ismerem)
XP-ben mondjuk egy jobb klikk, keresés és keres mindenütt.
Vista: alapértelmezésként kizárólag az indexelt területeken keres, külön ki kell kattintgatni minden alkalommal, hogy ne csak ott kutasson. Rosszul tudom? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Nem arról beszéltem, hogy nem lehet rákeresni egy fájlra vagy egy mappára, hanem hogy totál buta az egész.
Tegyük fel, hogy nem értek a winhez, és nem tudom, hogy a program filesba szoktak kerülni a telepített progik.
Megnyomom F3-at, beírom a keresőbe, hogy Firefox, ráengedem a rendszerpartícióra, és kapok 19 találatot, abból 5 könyvtár, azokból pedig 3 egyforma nevű.
Ezek után meg nekem kell rájönni, hogy mi micsoda.Így már remélem érted, hogy miről beszéltem.
Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest