- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- A nap színe: a vörös
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
ezek után tényleg mindegy, de a "kritikád" így nem múlja felül a "bazmegszaralinuxmermégazmsnsemegyrajta" szinten.
-
FixY67
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Vista óta szvsz bonyolultabb és idegesítőbb (win7-t nem ismerem)
XP-ben mondjuk egy jobb klikk, keresés és keres mindenütt.
Vista: alapértelmezésként kizárólag az indexelt területeken keres, külön ki kell kattintgatni minden alkalommal, hogy ne csak ott kutasson. Rosszul tudom? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nem arról beszéltem, hogy nem lehet rákeresni egy fájlra vagy egy mappára, hanem hogy totál buta az egész.
Tegyük fel, hogy nem értek a winhez, és nem tudom, hogy a program filesba szoktak kerülni a telepített progik.
Megnyomom F3-at, beírom a keresőbe, hogy Firefox, ráengedem a rendszerpartícióra, és kapok 19 találatot, abból 5 könyvtár, azokból pedig 3 egyforma nevű.
Ezek után meg nekem kell rájönni, hogy mi micsoda.Így már remélem érted, hogy miről beszéltem.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bioshock 2 Special Edition
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest