- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
rtom
senior tag
A többlet terhelést a gnome által autostart-ba berakott progik jelentik, amik a memóriát fogják, én ezért jobban kedvelem a minimal install+lxde felállást, de más hátrány nincs. Teljesítmény szempontjából észre sem fogod venni, hogy másik két desktop környezet is fel van telepítve.
Még egy javaslat: próbáld ki a Google Chrome / Chromium böngészőt, sztem gyorsabb mint az FF és már kiegészítőket is szép számmal találni hozzá.
-
mzx
senior tag
....leginkább arra gondolok előző kérdésemben, hogy mindkettő feltelepitése után lesz-e a rendszernek legalább olyan sebessége adott GUI-val belépve, mint ha adott GUI-ba csak azután lépnék be, hogy előzőleg csak az egyiket telepitettem
(és NEM mindkettőt: NEM az Xfce-t is, meg lxde -t is) ?
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest